Boj proti technopárty v katastru obcí Sluštice a Březí

Tři bezesné noci nám připravil starosta obce Sluštice Jaroslav Pavlíček. Také jste nemohli spát? Důvodem byla úřadem obce Sluštice povolená technopárty, která proběhla od pátku 17.6.2016 do pondělí 20.6.2016. Chceme zamezit opakování! Pokud Vás hluk z technopárty zasáhl, napište nám svůj názor a my uděláme vše pro to, aby se technopárty v našem regionu již nikdy nekonala.

Hlukem po dobu celého víkendu ve značné intenzitě byly napadeny zejména obce Březí, Třebohostice, Škvorec, Zlatá, Babice, Říčany, Pacov, Strašín, Doubek, Hradešín, Mukařov, Žernovka, Srbín, Doubravčice, Vyžlovka, Tehov, Světice, Louňovice, Klokočná, Kostelec nad Černými lesy, Konojedy, Svojetice, Ždánice, Krymlov, Všestary a Struhařov, Mnichovice, Nupaky, Sluštice. Ze všech těchto lokalit se nám stále ozývají lidé, kteří se díky technopárty dva až tři dny nevyspali.

Obec Březí akci nepovolila ani o ní nebyla informována, přestože se ve skutečnosti nejméně polovina akce konala na jejím území.

Policie ČR zaznamenala desítky oznámení, omezila se však pouze na kontrolu povolení, které jí organizátoři technopárty sice předložili, ale už se nezajímala o to, že nejméně polovina akce se koná v katastru jiné obce, než která vydala povolení.

Jestliže se domníváte, že starosta hájí zájmy obyvatel své obce, pak u starosty obce Sluštice Jaroslava Pavlíčka to neplatí. Spoluobčany a občany sousedních obcí vědomě vystavil značně nekomfortní situaci, za což nyní sklízí oprávněnou kritiku.

 

Napsat komentář